2 июн. 2018 г., 13:05

Доверие 

  Поэзия
198 0 0

Зная как се пропада

след безтегловност 
в средата на бездната, 
как се пръсва сърцето - 
капка водна емоция
по горещата плоча
на чувствата.
Не ме е страх. 
Не ми трябват очи. 
Държа ръката ти..

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??