6 oct 2012, 16:03

Доверието 

  Poesía » De amor
1611 0 11

                                                              "Не гледай какво правя,

                                                                а слушай какво казвам."

 

 

 Биеха камбани по вечерие -

 за вяра във Исуса, във доброто,

 но тихи бяха стъпките на селянина,

 изгубил хляба от градушка по зърното.

 

 Трудно виждащ знака за доверие,

 той чувстваше се малък като мравка.

 Не се нахранваше с поредното веселие -

 там попът си развява калимявката.

© Частица ОТпрашинка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??