2 dic 2007, 8:43

Довиждане = Сбогом 

  Poesía
621 1 10
 

 

Не ме познаваш -

ти си... щастливец.

Не ме обичаш -

ти си... страхливец.

Да те забравя -

аз, ами... мога.

Да се обадя -

аз, ами... сбогом!

 

"До скоро" казвам, когато си тръгвам,

а "Сбогом",

              когато греша.

"До утре" казвам, когато те зървам,

 а "Сбогом",

              когато мълча. 

"Довиждане" казвам, когато го искам,

а "Сбогом",

              когато реша.

 

Аз казвам : "До скоро" -

       тогава, когато виновно мълчиш...

  и "Сбогом" -

          когато отново сгрешиш...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??