Училище мое с учители строги –
във тебе се учех – днес идваш на сън!
Години прекарах сред бури, тревоги...
Заглъхна завинаги твоя мил звън!
Заглъхна звънецът на школата мила,
учители нови дошли са при мен,
надежда и вяра – съдба лекокрила...
и светлите мисли за бъдния ден!
След дълги страдания – идва накрая
светът на хармония, ред, доброта!
Заставам пред златните двери на Рая...
там, дето е царството на любовта!
18,10 ч., 9 април 2007
Ред. 22,30 ч., 21 март 2019
("Влюбените птици летят по две" - 4 том)
© Иванъ Митовъ Todos los derechos reservados
* * *
На Анонимен, който снощи неочаквано посети моята страница, му желая здраве, прозрение и творчески успехи! Бъди щастлив мой невидими братко! Нека те осени Божията любов!