27 abr 2006, 20:23

Доволна 

  Poesía
720 0 3

ДОВОЛНА

Доволна съм, че мога да живея
във твоят дом и твоето сърце.
Щастлива ще съм, ако съумея
да си остана в роля на дете.

Не ще си позволя да съм досадна
и няма да те моля за любов.
Аз зная, че живея ти в душата
и ти си ми единствен - мой покров.

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??