ДОВОЛНА
Доволна съм, че мога да живея
във твоят дом и твоето сърце.
Щастлива ще съм, ако съумея
да си остана в роля на дете.
Не ще си позволя да съм досадна
и няма да те моля за любов.
Аз зная, че живея ти в душата
и ти си ми единствен - мой покров.
© Милена Христова Все права защищены