27.04.2006 г., 20:23 ч.

Доволна 

  Поезия
719 0 3

ДОВОЛНА

Доволна съм, че мога да живея
във твоят дом и твоето сърце.
Щастлива ще съм, ако съумея
да си остана в роля на дете.

Не ще си позволя да съм досадна
и няма да те моля за любов.
Аз зная, че живея ти в душата
и ти си ми единствен - мой покров.

© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??