Apr 27, 2006, 8:23 PM

Доволна 

  Poetry
689 0 3

ДОВОЛНА

Доволна съм, че мога да живея
във твоят дом и твоето сърце.
Щастлива ще съм, ако съумея
да си остана в роля на дете.

Не ще си позволя да съм досадна
и няма да те моля за любов.
Аз зная, че живея ти в душата
и ти си ми единствен - мой покров.

© Милена Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??