1 mar 2008, 23:02

Доза смелост 

  Poesía » Otra
636 0 2

             Доза   смелост

 

 

 

  Нужна е доза смелост,

 за да заявиш: "Аз няма повече да бъда жертва на подигравки!"

 Нужна е доза смелост,

 за да покажеш на света кой си.

 

 Проявената доза смелост

 те дарява с уважението на околните.

 Проявената доза смелост

 та кара да се гордееш със себе си и да извикаш: "Аз съм личност!"

 

 Това, което си ти

 заражда в душите на неприятелите ти гняв и завист,

 че те не са и никога няма да бъдат

 това, което си ти!

 

 Винаги бъди себе си

 и не се срамувай от това, което си!

Винаги бъди себе си

и не мисли за етикета, който биха ти лепнали другите!

Винаги бъди себе си

и помни, че няма друг(а) като теб!

 

© Ивана Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??