Доза смелост
Нужна е доза смелост,
за да заявиш: "Аз няма повече да бъда жертва на подигравки!"
Нужна е доза смелост,
за да покажеш на света кой си.
Проявената доза смелост
те дарява с уважението на околните.
Проявената доза смелост
та кара да се гордееш със себе си и да извикаш: "Аз съм личност!"
Това, което си ти
заражда в душите на неприятелите ти гняв и завист,
че те не са и никога няма да бъдат
това, което си ти!
Винаги бъди себе си
и не се срамувай от това, което си!
Винаги бъди себе си
и не мисли за етикета, който биха ти лепнали другите!
Винаги бъди себе си
и помни, че няма друг(а) като теб!
© Ивана Василева Все права защищены