16 nov 2009, 9:51

Дозата 

  Poesía
843 0 30

Съвсем мъничко смях -

колкото просено зрънце,

маса, два стола (в кафене),

чисти погледи,

едно тихо: „Здравей!”

(надвикало шума в залата),

нежно докосване

на пръстите…

Моята доза

от щастие…

бавно изпита

с горещо кафе.

 

 

29.11.2008 г.

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??