Като скръбна вест
излиза моето заглавие
пред вашите очи!
Но, мили мои,
не се мъчете
за драмата да четете!
Не пиша за нея,
защото не копнея
да пиша за нещо минало!
Нещо страшно и срамно,
от което ми се повдига!
А пиша за вас,
за обезверените,
да ви вдъхна кураж
и да намерите вашия типаж
в този театър
за всеобщо облекчение!
Дали убиец или жертва,
няма значение,
важно е участието,
а не апатията!
18.12.2014г.
© Дилян Георгиев Todos los derechos reservados