Бях сигурна че съм дресирала сърцето
във леден ритъм да тупти.
Да не се вълнува от морето,
от вятъра, смъртта и любовта дори...
В един прекрасен ден
със гербер във ръка
пред мен застана ти...
А сърцето... на мига изневери!
Бях забравила.
Сърцето беше мое -
а господарят - ти!
© Ганка Гончарова Todos los derechos reservados
Мисията - невъзможна!