Apr 8, 2010, 10:14 AM

Дресура на сърце 

  Poetry » Love
725 0 7

Бях сигурна че съм дресирала сърцето

във леден ритъм да тупти.

Да не се вълнува от морето,

от вятъра, смъртта и любовта дори...

В един прекрасен ден

със гербер във ръка

пред мен застана ти...

А сърцето... на мига изневери!

Бях забравила.

Сърцето беше мое -

а господарят - ти!

 

© Ганка Гончарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??