9 may 2018, 10:08  

Дрогиран 

  Poesía » De amor, Otra
325 1 5

С какво напълни мойте вени,

замаян съм от теб сега.

Не чувствам даже и да режеш,

парчета цели от плътта.

 

За мене няма вече болка,

в история съм с теб една.

Кажи ми да платя ти, колко?

Дрогиран съм от любовта.

 

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??