May 9, 2018, 10:08 AM  

Дрогиран 

  Poetry » Love, Other
321 1 5

С какво напълни мойте вени,

замаян съм от теб сега.

Не чувствам даже и да режеш,

парчета цели от плътта.

 

За мене няма вече болка,

в история съм с теб една.

Кажи ми да платя ти, колко?

Дрогиран съм от любовта.

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??