19 abr 2008, 8:33

Друг 

  Poesía » Otra
555 1 4
Друг

Друг сърцето ти владее.
Друг владее ти ума.
Друг те кара да мечтаеш.
Друг те кара да копнееш.
Друг живота ти владее.
Друг поставя правила.
А за мен какво остава?
Просто самотата.

© Десислав Сергеев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??