Apr 19, 2008, 8:33 AM

Друг 

  Poetry » Other
556 1 4
Друг

Друг сърцето ти владее.
Друг владее ти ума.
Друг те кара да мечтаеш.
Друг те кара да копнееш.
Друг живота ти владее.
Друг поставя правила.
А за мен какво остава?
Просто самотата.

© Десислав Сергеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??