19.04.2008 г., 8:33 ч.

Друг 

  Поезия » Друга
550 1 4
Друг

Друг сърцето ти владее.
Друг владее ти ума.
Друг те кара да мечтаеш.
Друг те кара да копнееш.
Друг живота ти владее.
Друг поставя правила.
А за мен какво остава?
Просто самотата.

© Десислав Сергеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??