23 oct 2022, 8:25

Друга лисица 

  Poesía » Otra
613 1 0

Убиваха лисицата и не можах да я опазя.

В очите й въпрос не  бе изстинал още

"За да обичам, трябва ли да мразя...

Обичам вашите кокошки."

Убиваха лисицата и не можах да я опазя.

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??