Oct 23, 2022, 8:25 AM

Друга лисица 

  Poetry » Other
600 1 0

Убиваха лисицата и не можах да я опазя.

В очите й въпрос не  бе изстинал още

"За да обичам, трябва ли да мразя...

Обичам вашите кокошки."

Убиваха лисицата и не можах да я опазя.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??