24 sept 2008, 13:41

Другаде иди 

  Poesía » De amor
742 0 16
Заключено е. Няма да те пусна.
Отивай другаде - не съм те канила.
Самотна е последната закуска,
защото ти се казваш Самота.

Аз дълго бях гостоприемна.
Омръзна ми. Ти скучна си била.
Да те подканя - трябва да си тръгваш.
Да, невъзпитана съм. Ти се застоя.

Отивай си. Не се завръщай.
Аз дадох ти достатъчно живот.
Хапни си от последната закуска
и забрави за моя дом.

Цветята ми след тебе ще са живи,
тъгата вън при тебе ще стои.
Заключено е. Вече си ми чужда.
Веднъж излязла, другаде иди...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??