19 jul 2008, 17:45

Другата страна 

  Poesía
470 0 4

От другата страна

е странно,

няма други,

страници

приспиват

другата,

а странниците

се прибират

рано вкъщи

и заспиват

на една страна.

 

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??