7 jul 2011, 0:35

Другата сълза 

  Poesía » Otra
1473 1 23

Сега ще плача с другата сълза,
която не е тиха... а свирепа.
Отглеждам я отдавна и крещя,
замествайки приспивната ù песен.

Сама дойде във моята пустиня

след бавната ерозия на чувства.
Във мене седна, бавно ме опита.
Облиза се след хищната закуска.

И от тогава идва с вълчи глад,

измисля си, че аз ще я заситя.
Оглозгва ме до край, със моя свят,
преглъща жадно, временно притихва.

Сега ще плача с другата сълза,

езика на разрухите разбира...
А в мен кънтят разбити небеса,

защото промълвих, че си отивам.

© Рени Бакалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??