1 abr 2008, 11:36

Другият след теб 

  Poesía » De amor
1415 0 8

Другият след теб ще си ти в друга кожа,

маска с твоите очи,

сянка с твоя образ,

ехо с твоя глас.

Другият след теб винаги

ще е след теб.

Другият след теб пак ще си ти.

© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??