1.04.2008 г., 11:36 ч.

Другият след теб 

  Поезия » Любовна
1380 0 8

Другият след теб ще си ти в друга кожа,

маска с твоите очи,

сянка с твоя образ,

ехо с твоя глас.

Другият след теб винаги

ще е след теб.

Другият след теб пак ще си ти.

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??