26 ene 2014, 21:44

Друго не е имало 

  Poesía » De amor
659 0 2

Аз съм твоя, а ти си мой...

Почти толкова много, колкото не се очакваше.

Река съм, покрита с лед.

Отбой...

И само твоите кораби откриха пристанище.

Аз съм твоя, а ти си мой...

Без думи, без клетви,

нима не е писано?

Да се вливам във вените ти,

да се разбиваш в мен...

Сякаш свят преди нас не е имало...





© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??