Jan 26, 2014, 9:44 PM

Друго не е имало 

  Poetry » Love
654 0 2

Аз съм твоя, а ти си мой...

Почти толкова много, колкото не се очакваше.

Река съм, покрита с лед.

Отбой...

И само твоите кораби откриха пристанище.

Аз съм твоя, а ти си мой...

Без думи, без клетви,

нима не е писано?

Да се вливам във вените ти,

да се разбиваш в мен...

Сякаш свят преди нас не е имало...





© Стеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??