От този свят когато тръгна -
по списъка за онзи свят,
една въздишка ще изтръгна
от моя двор, с любов засят.
И нищо няма да си нося.
За вас остава всичко тук.
Една сълза ще си изпрося,
пролята мълком и от внук.
А споменът за мен да стане
любима брошка от сребро.
И тя в сърцата да остане,
да ме запомните с добро!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Това ми стига! Друго не искам!!!!
Поздрави от мен и хубав Ви ден!