3 июн. 2014 г., 11:48

Друго не искам 

  Поэзия » Другая
709 0 6

От този свят когато тръгна -

по списъка за онзи свят,

една въздишка ще изтръгна

от моя двор, с любов засят.

 

И нищо няма да си нося.

За вас остава всичко тук.

Една сълза ще си изпрося,

пролята мълком и от внук.

 

А споменът за мен да стане

любима брошка от сребро.

И тя в сърцата да остане,

да ме запомните с добро!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??