29 ago 2007, 12:03

Другото 

  Poesía
718 0 5
 

Копнея другото

вечно несъщото!

А напредвам в минало

и достигам ръжда.

Премивам ванилово небе

и в спомена горча...

          ***

Събуждам се същата

и плача.

Копнея другото...

© Рая Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??