16 nov 2011, 20:58

Другото го знаеш 

  Poesía » De amor
938 0 10

Другото го знаеш

 

 

Да стигнеш до предела

 

на огромно, безкомпромисно обичане.

 

Да изтъчеш житейска паяжина от загриженост

 

и в нея да ме оплетеш… пожизнено.

 

Да ме посееш мокро в залезите като нежно зрънце,

 

за да покълвам с изгрева на всяко ново слънце…

 

Да ме събудиш с аромат на топла кожа…

 

Това го можеш, да, това го мога.

 

Сред многото минаващи жени

 

да ме откриеш и познаеш…

 

А другото?

 

А другото го знаеш.

© Петя Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??