Другото момиче не изисква много
другото момиче не нуждае се от лого
другото момиче главите ни побърква
не обича тя да ходи в църква
другото момиче е герой
тя не те предава
и тайни не издава
другото момиче не завижда
с непристойни думи не обижда
другото момиче не търпи комромисите прозаични
другото момиче умно е и приема ги нещата лично
Обичам другото момиче
© Христо Манчев Todos los derechos reservados