2 jul 2015, 16:30  

"Дружна песен" (гръцки вариант) 

  Poesía » De humor
643 0 0

Дружна песен днес да екне,

гръцка песен за труда,

а трудът ни да олекне

на германци на гърба!


Да полегнем на тревата

със единствена мечта,

ние да лапаме благата,

друг да мисли за труда!


Горди знамето ще веем,

ето, иде веч деня,

нова песен ще запеем,

песничката за глада!

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??