9 oct 2010, 15:22

Дуел 

  Poesía
639 0 7

Дуел


… И най-подир се осъзнах -

да се залъгвам няма смисъл,

като безропотен монах

да шепна зов, мечта и мисъл…

 

Живот нищожен и велик,

дуел пред всички ти предлагам!...

Ако не чуеш смъртния ми вик -

награда, знай, ми се полага!

 

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??