19 dic 2023, 11:11

Дух 

  Poesía
196 2 1

Да бях разбрала твоя свят-минута преди смъртта!

Да бях насяла в твоята ръка-детелина с четири листа!

Да бях изтръгнала късмета-от злата му съдба!

Да бях видяла триизмерно-нашата звезда!

 

 

Ще бях намерил там-планета за сметта!

Ще бях в пространствата и хвърлил-цялата тъга!

Ще бях заплюл-свидливата съдба в очите!

Ще бях вселил се в дух-прокудил ада ни от дните!

© Найден Тихомиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Отдавна чаках да прочета поезия от друго измерение, дочаках този ден-благодаря ви...
Propuestas
: ??:??