Нежно ме погали
твоята ръка!
Ласката запали
в мене любовта!
Силно те притиснах
с топлата си длан!
Чувството се плисна!
Като ураган
то през нас премина
и ни заслепи...
Искам те, любима!
С мене остани!
В тази нощ магия,
без да дирим път,
с теб да преоткрием,
че сме дух и плът!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados