22 oct 2009, 11:36

Думи 

  Poesía » Otra
823 0 17
Гледай, думи наредени,
като кошчета за смет.
Като храстчета - от мене,
по пътеката - до теб.

Гледай, думи наредени,
като тънък парапет.
За подпиране - от мене,
все по мостчето - до теб.
 

Гледай, светят като свещи!

Тия мед, ония злост.

Между мен и теб, човече,
те пътека, те и мост.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??