22.10.2009 г., 11:36 ч.

Думи 

  Поезия » Друга
837 0 17
Гледай, думи наредени,
като кошчета за смет.
Като храстчета - от мене,
по пътеката - до теб.

Гледай, думи наредени,
като тънък парапет.
За подпиране - от мене,
все по мостчето - до теб.
 

Гледай, светят като свещи!

Тия мед, ония злост.

Между мен и теб, човече,
те пътека, те и мост.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??