15 may 2007, 10:14

Думи  

  Poesía
663 0 12
Думи остават самотни,
огън горял, в миг замира.
Колко горчи от сиротни,
отхвърлени думи в ефира.
Свеждам очите, не плача,
времето догонвам, немея.
Ако махне качулка палача,
ще видиш - кой е под нея...
Сълзи не чакат, извират
тревожност вали навътре.
Осиротели думи напират,
най-трудното ще е утре.

(а)

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??