5 jun 2018, 22:55

Думи 

  Poesía » Versos blancos
555 0 0

Има думи,
които докосват,
остават завинаги в душата,
думи на обич, на нежност,
думи на благодарност
толкова нужни,
в този студен свят...
които нараняват,
горчат в очите,
и болката крещи,
самотни думи,
изплакани в тъга...
има думи,
неизказани, нечути,
а така жадувани,
има думи,
има и мълчание,
от което толкова много боли...
в душата ми вали,
една страшна носталгия...  

© Даниела Петракиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??