28 ene 2014, 22:34

Думи 

  Poesía » De amor
570 1 3

Бележки. Листи. Самота.
Откраднат миг от вдъхновение.
Моливник. Вечер. Тишина.
Едно сърце. Едно спасение.

Очи. Смиреност. Бяло рамо.
Събудени купчинки спомени.
Една душа. Едно пиано,
от нощните очи - отронено.

Врата. Небе. Притихнал мрак.
И птици вплели тишината.
Цветя. Усмивки. Поглед. Праг.
Прозорец скрит във тъмнината.

Мечти. Желания. Копнеж.
Ръце докосващи небето.
Любов. Очи. Водовъртеж.
Забравен полъх от сърцето.

Прегръдка. Нежност. Топлина.
И утро в облаците скрито.
Бележки. Листи. Самота.
Тъга на капчици... В очите...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??