3 ago 2011, 19:58  

Думи и любов 

  Poesía » De amor
975 0 12

"Аз вярвам в мълчаливата любов", Давид Овадия

Нека пеят певци за онази любов, мълчаливата,
дето с поглед се врича.
Ти нахлуваш, превземаш... Със думи за миг ме опиваш.
Аз трептя като птичка.

Те са вик. Те са зов. Тежък мрак или ведро разсъмване –
под небе от тревоги.

Как внезапно ме грабва това твое мъжко присъствие

и ме хвърля във огън!

От желания луди в мен сякаш сърцето се пръска.

Ставам пагубна сприя.

На безмълвна любов да се учим навярно късно.

Говори ми, не спирай.








любов

 

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??