23 feb 2020, 7:20

Думи за стих 

  Poesía
691 5 11

 

Думи от слонова кост и от камък,

думи от чер абанос,

думи рубинени, огън и пламък,

на инкрустиран поднос.

 

Плуват в морето към остров незнаен

върху вълшебен кокос

и на крилете неземни витаят

на странстващ бял албатрос.

 

Стих наредиха с мелодия бална,

с привкус на мед и романс,

ликува в тях обичта изначална

в танц на забавен каданс.

© Светличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??