25 may 2007, 7:56

Думите на болката 

  Poesía
431 0 0

БОЛИ! Глупачка съм била!
Думи от човека любим,
без който живота не би бил.
Тези думи разбиват всички сърца.


Едно по едно летящи в главата
умират, убити нежно от стрелата,
която закриляла ги е до сега
и всичко пропада в пепелта...


БОЛИ! Безкрайно много боли!
Когато надежда не намираш
и парченцата душа събираш,
докато всичко в теб ГОРИ!


Ах, как не искам да е утре,
искам само да ме прегърне
без думи, без мъка, без сълзи,
искам само любов в тези очи.


Не! Не искам утре да дойде!
Искам да сме вчера, разбери,
когато любовта до мен стои.
Не... няма кой да го сбъдне...

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??