25.05.2007 г., 7:56 ч.

Думите на болката 

  Поезия
433 0 0

БОЛИ! Глупачка съм била!
Думи от човека любим,
без който живота не би бил.
Тези думи разбиват всички сърца.


Едно по едно летящи в главата
умират, убити нежно от стрелата,
която закриляла ги е до сега
и всичко пропада в пепелта...


БОЛИ! Безкрайно много боли!
Когато надежда не намираш
и парченцата душа събираш,
докато всичко в теб ГОРИ!


Ах, как не искам да е утре,
искам само да ме прегърне
без думи, без мъка, без сълзи,
искам само любов в тези очи.


Не! Не искам утре да дойде!
Искам да сме вчера, разбери,
когато любовта до мен стои.
Не... няма кой да го сбъдне...

© Няма значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??