14 mar 2019, 23:58

Душ 

  Poesía » De amor
426 1 0

 

Горещ душ.

Сълзите ми изтичат в канала.

Сърцето ми бие с мисълта за теб.

Цялата тази пара е от главата ми.

 

Обичам те и ще те обичам,

докато водата тече.

След това ще изляза, студен

с думите: "забрави я, бе"

© Иван Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??