Горещ душ.
Сълзите ми изтичат в канала.
Сърцето ми бие с мисълта за теб.
Цялата тази пара е от главата ми.
Обичам те и ще те обичам,
докато водата тече.
След това ще изляза, студен
с думите: "забрави я, бе"
© Иван Георгиев Все права защищены