14.03.2019 г., 23:58 ч.

Душ 

  Поезия » Любовна
431 1 0

 

Горещ душ.

Сълзите ми изтичат в канала.

Сърцето ми бие с мисълта за теб.

Цялата тази пара е от главата ми.

 

Обичам те и ще те обичам,

докато водата тече.

След това ще изляза, студен

с думите: "забрави я, бе"

© Иван Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??