11 dic 2020, 7:03

Душа назаем 2 

  Poesía
323 0 1

Таралежите се раждат без бодли
и си отиват, смазани на пътя.
Мъртвата душа не я боли,
с пари не могат да я купят.

 

Не се продава, но дори да би,
едва ли скоро ще се изтъргува.
И майката, която я роди,
за мъртъв син не ще тъгува.

 

И не е задължително да бъде зла,
и не е правилно тя просто да угасне.
Една единствена душа,
с която няма да си паснем.
 

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • " Таралежите се раждат без бодли
    и си отиват, смазани на пътя."
    Това е наистина прозрение.
Propuestas
: ??:??